2024. április 19., péntek, Emma
Csíkcsicsó
község honlapja
A 2022-s évben is sikeres pályázat révén 10.000 lejre pályáztunk az önkéntes tűzoltói program által, amelyet  Hargita Megye Tanácsa írt ki. A pályázat alapján elmondhatjuk, hogy örömmel vettük át értesítő levelüket, melyben részletezi céljukat: „minden jó projekt megkapja a szükséges támogatást a sikeres kivitelezéshez”. Ezúttal köszönetünket fejezzük ki, hogy részt vehettünk és támogatásban részesítették a csíkcsicsói tűzoltó egyesületünket.

A „Professzionális eszközök a csíkcsicsói önkéntes tűzoltók számára” című pályázati kérelmünkben olyan készülékeket terveztünk, amelyekaz önkéntes tűzoltók számára a bevetést hatékonyabbá teszik, mert tevékenységükkel fontos szerepet vállalnak a  különböző bevetéseken.

Önkéntes tűzoltóinkra nemcsak vészhelyzetben számíthatunk, hanem  a közösségépítésben,  szakmai képzésen valamint kulturális eseményeken, rendezvényeken való részvételükben.            A pályázott eszközök nagyon fontosak, megvalósításuk a pályázati támogatott tevékenység kiírásához viszonyulva „2500lej/db alatti” értékben lettek kivitelezve. Ezek a  következők:

-          2 db 14 m-eslétra,

-          1 db Honda áramfejlesztő,

-          1 db Husquarna láncfűrész,

-          1 db TD 8000 Led-s lámpa,

-          1 db háromlábú állványprojektor,

-          1 db kompozit palack,

-          1 dbGP 160-as motorosszivattyú.

Az eszközök átadására 2022 szeptember 28-án került  sor  a Tűzoltó Szertár előtti téren.

Ugyancsak köszönetünket szeretnénk kifejezni a Helyi vezetőségnek, mellyel az egyesület egyik régi álmát valósították meg a tűzoltó autó Dániából való beszerzése,  valamint szállítása által, mely nem kevés munkába telt, hosszú folyamatos kapcsolattartás és különböző megbeszélések révén. Másik hosszú távú terv  egy olyan tűzoltóautó beszerzése, mely képes a hegyvidéki gyors kiszállásra ,mert Piricske és Hargitafürdő egy része is Csíkcsicsóhoz tartozik.
<< Vissza
Események
Hasznos elérhetőségek
Állatorvosi rendelő telefonszám
(éjjel nappal hívható)
+4 0712 345 678

Csíkszereda TAXI társaság
(éjjel nappal hívható)
+4 0711 222 333

CFR Csíkcsicsó
+4 0712 345 678