2024. április 25., csütörtök, Márk
Csíkcsicsó
község honlapja
Idén is a templomunk szentje, Szent Antal tiszteletére tartott búcsú alkalmára szerveztük meg a falunapokat. Volt itt főzőverseny, utcák közötti focibajnokság, karate bemutató, hokitoborzó, helyi termékek vására, a kicsiknek kézműves foglalkozások, arcfestés, ugrálóvár. A sportteremben bemutatásra került az 1948-as hőseinkről egy kiállítás, a kultúrotthonban pedig a helyi Csicsóka amatőr színészcsapat "Bolond vasárnap" című előadása.
Idén először adományozott a Polgármesteri Hivatal díszpolgári címet, amelyet Ft.Bereczi István, falunk volt plébánosa vehetett át. Ezen esemény köré szerveztünk a kultúrotthonban egy kisebb ünnepséget, ahol  fellépett a Vadvirág táncsoport mindhárom korosztálya, képviseltette magát a Pillangó Óvoda és a Kájoni János iskola is, kis előadással, versekkel, nótákkal. Szőcs Szilvia énekelt, tárogatón kísérte Both Béla. A gyergyóalfalusi versmondó, Gál Mihály, az alkalomhoz illő versösszeállítással lépett színpadra. A díjátadás után a helyi fúvószenekar is tisztelgett a volt plébánosa előtt. Az ünnepséget díszvacsora zárta.
Ezután következett Mohácsi Brigi koncertje majd a reggelig tartó bál Pál Csabával és a "Víg a Band" zenekarral. Éjfélkor tűzijátékkal ért véget hivatalosan a színes program.
Itt mellékelünk néhány képet, hogy megpróbáljuk visszaadni az esemény hangulatát.
Silló Ferencnek és Pál Csabának köszönet a fotókért!

<< Vissza
Események
Hasznos elérhetőségek
Állatorvosi rendelő telefonszám
(éjjel nappal hívható)
+4 0712 345 678

Csíkszereda TAXI társaság
(éjjel nappal hívható)
+4 0711 222 333

CFR Csíkcsicsó
+4 0712 345 678