2024. július 21., vasárnap, Dániel
Csíkcsicsó
község honlapja
Csíkcsicsó
község honlapja
Üdvözöljük Csíkcsicsó honlapján
Tisztelt Látogató!

Megtisztelő számomra, hogy elsőként üdvözölhetem Önt községünk megújult honlapján!
Köszöntöm a község iránt érdeklődő, az ide utazó, vagy ide utazni szándékozó kedves vendégeinket!
Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm településünk lakóit is, akiknek - reményeink szerint - segítséget nyújt majd a honlap. Bízom benne, hogy együttesen töltjük majd meg tartalommal, hasznos információkkal, észrevételekkel.

A weblap megújításával az volt a célunk, hogy megkönnyítsük községünk polgárainak mindennapi ügyintézését. Ennek érdekében a jövőben megtalálhatják majd Csikcsicsó internetes oldalain a hivatali ügyintézéshez szükséges legfontosabb tudnivalókat. Bízom abban, hogy segíteni fogja a könnyebb tájékozódást, ügyeik gyorsabb és egyszerűbb intézését.

A megújult honlapon szeretnénk az itt élőknek, Csikcsicsó iránt érdeklődő és a visszatérő látogatóinknak is szélesebb körű, részletesebb tájékoztatást adni a község életéről.
Szándékunk szerint - aki vendégként látogat a honlapra, segítséget kap abban, hogy jobban megismerje az itt élő emberek mindennapjait, a település történetét, gazdasági, kulturális,sport,turisztikai életét, a földrajzi elhelyezkedésének köszönhető kedvező adottságokat, mindazon értékeket, amelyekre mi, csikcsicsóiak oly büszkék vagyunk.

Az interneten keresztül nem derül ki, hogy községünk lakói kedves, vendégszerető emberek, ezért ajánlom Önöknek látogassanak el hozzánk, személyesen is győződjenek meg erről!
Csikcsicsó sokrétű és gazdag hagyományai hozzátartoznak életünkhöz, erősítik bennünk szűkebb közösségünk szeretetét, tiszteletét. Épített környezetünk emlékei, a község látnivalói, programjaink és rendezvényeink híven tükrözik értékeink megbecsülését.

Nyitott, kezdeményező, pezsgő közösségi, társadalmi élet jellemző ránk. Az itt élők büszkék arra, hogy nálunk még fellelhetők azok a régi alapértékek, melyek az elmúlt századok során biztos alapot jelentettek Csikcsicsó fennmaradásához és fejlődéséhez. Napjainkban ezekhez visszatérve merítünk erőt a megújuláshoz, az előttünk álló feladatok megoldásához.

Remélem felkeltettem az Önök érdeklődését községünk iránt! Kívánom, hogy utcáinkon barangolva személyesen is tapasztalják meg Csikcsicsó vendégszeretetét a négy évszakos turisztikai lehetőségeiet és a bensőséges, családias hangulatát!
Jó böngészést, a honlap használatához sok sikert és örömet kívánok minden kedves érdeklődőnek!

Péter Lukács
polgármester
Figyelem!
Regisztráljon az oldalunkon és legyen tagja a csíkcsicsói közösségnek. E-mailben fogjuk értesíteni az újdonságokról, pályázatokról valamint véleményét is könnyedén elmondhatja.
Események
Hasznos elérhetőségek
Állatorvosi rendelő telefonszám
(éjjel nappal hívható)
+4 0712 345 678

Csíkszereda TAXI társaság
(éjjel nappal hívható)
+4 0711 222 333

CFR Csíkcsicsó
+4 0712 345 678