2024. április 16., kedd, Csongor
Csíkcsicsó
község honlapja
2019 február 16-án zajlott a VI. Konzul Kupa síverseny a hargitafürdfői Miklós sípályán, illetve a biatlonpályán. Gyönyörűen sütött a nap, a hóréteg vastagsága is tökéletesen megfelelt a célnak,  így minden feltétel adott volt az esemény lebonyolításához.
Gratulálunk minden versenyzőnek, aki részt vett  ezen az egyre népszerűbbé váló síversenyen, az elért eredménytől függetlenül.
Külön köszönet Tóth László főkonzul úrnak, Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa munkaközösségének, a Csíkcsicsói Közbirtokosságnak, az Iskolás Sportklubnak, a Hargita Megyei Sí-Biatlon Szövetségnek és Csíkcsicsó Polgármesteri Hivatala munkaközösségének a jó szervezést,  DJ Mezeynek (Mezey Zsolt rádiós műsorvezetőnek) a jó hangulatot, Papp Éva kiemelkedő, segítő munkáját.
Külön köszönet a Magyarország  korábbi csíkszeredai főkonzuljának,  Zsigmond Barna Pálnak, hogy 6 évvel ezelőtt elindította ezt a rendezvényt és hogy éppen a Csíkcsicsó Községhez tartozó Hargitafürdőre sikerült helyeznünk azt a versenyt.
Az eseményt megosztotta Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa is a facebook oldalán. Ott további fényképek találhatók, amelyeket a facebook felhasználók IDE KATTINTVA  tekinthetnek meg.

<< Vissza
Események
Hasznos elérhetőségek
Állatorvosi rendelő telefonszám
(éjjel nappal hívható)
+4 0712 345 678

Csíkszereda TAXI társaság
(éjjel nappal hívható)
+4 0711 222 333

CFR Csíkcsicsó
+4 0712 345 678