2024. április 26., péntek, Ervin
Csíkcsicsó
község honlapja
A 2017-ben beindított és Csíkcsicsó Község szempontjából elengedhetetlen beruházási pénzek megszerzése, pályázatok révén,  szükségessé tette újabb irodák kialakítását és azt, hogy a meglévő személyzet a feladatok hatékony elvégzése érdekében kiegészüljön.
A lakosság jobb kiszolgálása végett az összezsúfolt irodákat funkcionalitás szempontjából kényszerültünk átszervezni / kibővíteni, valamint az új feladatok elvégzésére új munkatársakat alkalmazni.
Így sikerült átalakítani irodáknak a meglévő tanács- és eskető termet, illetve  a nem, vagy csak ritkán működő könyvtárat az ebédlővel együtt. Ott kapott helyet a  könyvelőség, az  anyakönyvi- és földes osztály, az alpolgármesteri iroda, valamint a közbeszerzési- és pályázati management osztály.
A földszinten pedig a kultúrház próbaterme kettéosztásának révén egy ideiglenes tárgyalót és ebédlőt alakítottunk ki.
Céljaink része elsősorban a RÉGI helyére visszaállítani a KÖZSÉGHÁZÁT, vagyis a mostani óvoda épületébe, amely a megnyert pályázatok sikeres kivitelezése után felszabadul(hat). Ezt majd a leghatékonyabb módon a mai elvárásoknak megfelelően igyekszünk megtervezni ,  kellő időben felhasználva majd a helyi lakosság ötleteit is.
Most az árverésen megvásárolt ingatlanban szeretnénk kialakítani házasságkötő-, illetve tanácstermet.
Itt osztjuk meg annak látványtervét, amely Balló Melinda munkája.



<< Vissza
Események
Hasznos elérhetőségek
Állatorvosi rendelő telefonszám
(éjjel nappal hívható)
+4 0712 345 678

Csíkszereda TAXI társaság
(éjjel nappal hívható)
+4 0711 222 333

CFR Csíkcsicsó
+4 0712 345 678