2024. április 24., szerda, György
Csíkcsicsó
község honlapja
A Magyar Polgári Párt (MPP) a választás szabadságának jegyében úgy teremtette újra a politikai verseny és együttműködés kultúráját az erdélyi magyar politikában, hogy az nemcsak a magyar érdekek érvényesítését, hanem a magyarok közötti békességet is megerősítette” – írta Kövér László házelnök az MPP tízedik születésnapját köszöntő levelében.

Kövér László, aki 2011 óta az MPP tiszteletbeli elnöke, az ünnepségen felolvasott levelében felidézte, hogy két Kárpát-medencei magyar pártnak is évfordulója van: 1988 márciusában született az idén 30 esztendős Fidesz, és 2008 márciusában jegyezték be a 10 esztendős Magyar Polgári Pártot.
Mennyi minden történt az útkeresés közben,csak Csíkcsicsóban azt nehéz lenne leírni most röviden!

Volt aki hamar átosont az rmdsz-hez az angol vers szerint “Beverni a patkószeget”,  volt aki a sípálya projekt finanszírozási szerződéskötés előtt állt át és így torpedózta az elért eredményeket és volt aki csak függetlenedett, de aztán eltűnt menetközben. Voltak piknik szervezők és voltak persze egyre többen kik csatlakoztak és szövetséget kötöttek velünk, így sikerült jó eredményt elérni 8 év után! Mindazoknak KÖSZÖNJÜK SZÉPEN és próbáljuk a legjobb tudásunk szerint is tettekkel megköszönni a bizalmat!!!
Hajrá Magyarok!
Hajrá Fidesz és Hajrá Mpp Csikcsicsó!!!


                            
<< Vissza
Események
Hasznos elérhetőségek
Állatorvosi rendelő telefonszám
(éjjel nappal hívható)
+4 0712 345 678

Csíkszereda TAXI társaság
(éjjel nappal hívható)
+4 0711 222 333

CFR Csíkcsicsó
+4 0712 345 678