2024. április 25., csütörtök, Márk
Csíkcsicsó
község honlapja
2023. március 4-én, vasárnap, 16 órától a kultúrotthonban megtartottuk a falugyűlést, mely alkalomból számos, a lakosságot érintő problémát beszéltünk meg.

Most már évi rendszerességgel megszervezzük a falugyűlést, melynek kialakult gyakorlata és hagyománya van. A falugyűlés alkalmával mindig lehetőséget biztosítunk a lakosságnak, hogy kinyilvánítsák véleményüket olyan alapvető kérdésekről, amelyek Csíkcsicsó fejlesztésére, a jövő közös formálására, konkrét célkitűzéseinek megvitatására irányulnak, valamint közvetlenül tehetnek fel közérdekű kérdéseket és javaslatokat. A megvitatásra kerülő kérdések átfogják a helyi társadalmi, politikai, gazdasági, kulturális élet területeit.

A falugyűlés keretén belül tájékoztattuk a résztvevőket az elmúlt év statisztikáiról és az elkövetkező projektek alakulásáról, pályázati összegekről, megvalósulandó jövőképről.

A gyűlés végeztével nem feledkeztünk meg a tavasz első kedves ünnepének közeledtéről, március 8-ról, így minden jelen lévő nőt köszöntöttünk, de gondoltunk az otthon maradt nőkre is, ők is kaptak virágot.

<< Vissza
Események
Hasznos elérhetőségek
Állatorvosi rendelő telefonszám
(éjjel nappal hívható)
+4 0712 345 678

Csíkszereda TAXI társaság
(éjjel nappal hívható)
+4 0711 222 333

CFR Csíkcsicsó
+4 0712 345 678