2024. április 27., szombat, Zita
Csíkcsicsó
község honlapja
GÁZBEVEZETÉSRŐL



Teljes erőbedobással folynak a munkálatok az egyik legfontosabb nagyberuházásunk, a gáz bevezetésére községünk teljes területén. Ez által modernizáljuk községünket, arculatát modern korunk követelményei szerint alakítsuk azért, hogy biztosíthassuk lakosainaknak a minél jobb életkörülményeket. A gázhálózatnak a községbe hozásával újabb hatalmas lépést teszünk e célok megvalósítása érdekében.

Bemutatjuk a folyamatokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy biztonságos körülmények között hasznosulhasson a bevezetett gáz.

A gerinc vezeték elvivődik a közterületen a telekhatárig, ezt követően ott kijön a vezeték a földből és a doboz elhelyezésre kerül, ami beépül a kertbe, úgy, hogy a deszka síkján kívűl ne kerüljön.

Kérjük a lakosságot, hogy amikor a munkálatok a saját területeikhez érnek, egyeztessenek a kivitelezővel, hogy a doboz (óratartó), a megfelelő helyre kerüljön.

A gázcső bevitele, a nem ikres házak esetében a ház hátánál történjen, valamint az ikres házaknál az udvar felöli oldalon tudják majd elvinni.

A polgármesteri hivatal aktuális vezetése az első választási győzelme után már rögtön teljes lendülettel azon kezdett el dolgozni, hogy modernizálja községünket, arculatát modern korunk követelményei szerint alakítsa azért, hogy lakosainak minél jobb életkörülményeket biztosíthasson. A gázhálózatnak a községbe hozásával újabb hatalmas lépést teszünk e célok megvalósítása érdekében.

Kérjük tisztelettel lakosság közreműködését a munkálatokat végző céggel, a jó kivitelezés érdekében.

Az észrevételeiket és javaslataikat kérjük jelezzék a polgármesteri hivatal felé.


Köszönjük együttműködési készségüket és próbáljuk minél hamarabb a helyreállítási munkálatokat is elvégezni.

<< Vissza
Események
Hasznos elérhetőségek
Állatorvosi rendelő telefonszám
(éjjel nappal hívható)
+4 0712 345 678

Csíkszereda TAXI társaság
(éjjel nappal hívható)
+4 0711 222 333

CFR Csíkcsicsó
+4 0712 345 678