2022. november 26., szombat, Virág
Csíkcsicsó
község honlapja
CSIKCSICSÓ KÖZSÉG HELYI ÖNKORMÁNYZATA
Csíkcsicsó, Főút, 651 szám

Versenyvizsgát hírdet köztisztviselői állás betöltésére
Közbeszrezési, pályázati és előrejelzési szakosztályra:
Felügyelő, I osztály, fő szakmai fok.
Tavaly sikerült szerződést kötni közel 600 ha ingyenes telekönyvezésre és a Közbirtokosság részére is elkészült 560 ha területre a jogosult visszaszolgáltatás!
Mi nem sikerült egy évtized alatt azt megoldottuk egy év alatt!
Maradunk lendületben!
Aláírták pénteken, február 16-án a Csíkcsicsó és Csíkcsaracsó közötti híd befejezési munkálatainak kivitelezési szerződését a nyertes Winfor Trade Kft. – Aqua Parc Kft. társulás részéről Moldován József és Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke. Tavasszal a kivitelezés során aszfaltréteget húznak a hídra, szélesítik a medret és kiépítik a támfalakat.
2018 február 11-én 15, 00 órától falugyűlést tartunk a helyi kultúrotthonban. Minden lakost szeretettel várunk! Részletekkel később visszatérünk.
Egyháztörténelem, pápák, kereszténység címmel nyílik meg Gombos Zoltán Csaba bélyegkiállítása a Kájoni János Megyei Könyvtár előadótermében. A 2017. szeptember 13-án, szerdán délután 17 órakor kezdődő kiállításmegnyitón Ft. Bilibók Géza tusnádfürdői plébános beszélget Gombos Csaba Zoltán bélyeggyűjtővel, a kiállítás szervezőjével.
Sziasztok! Úgy döntöttünk az idén is megszervezzük a Bánya kupát!
A közelmúltban a Polgármesteri Hivatal munkatársai közösen a Várkőszikla Ifjúsági Egyesület tagjaival különböző helyszíneken mérettették meg a gasztronómiai tudásukat.
Aszfaltozás, járdaépítés, a közvilágítás modernizálása és 603 hektár terület ingyenes telekkönyvezése volt a fő téma az augusztus 18-i fórumon.
Események
Hasznos elérhetőségek
Állatorvosi rendelő telefonszám
(éjjel nappal hívható)
+4 0712 345 678

Csíkszereda TAXI társaság
(éjjel nappal hívható)
+4 0711 222 333

CFR Csíkcsicsó
+4 0712 345 678