2024. április 26., péntek, Ervin
Csíkcsicsó
község honlapja
Több millió eurós beruházás révén huszonhárom kilométer hosszú sípályarendszert építene ki a csíkcsicsói közbirtokosság Hargitafürdőn. A kezdeményezők reményei szerint a projektet állami, önkormányzati, illetve magántőkéből egyaránt finanszírozni tudják, kivitelezése pedig még idén elkezdődhet.
Egy magyar dal meggyógyította, a magyar kultúra elbűvölte, végül úgy döntött, hogy ő maga is magyarrá válik – íme Roxana Tudor bukaresti reklámmenedzser nem hétköznapi története.

Az őrszolgálat minőségével Csicsóban is elégedetlenek, hiszen csupán két személy vigyáz éjszakánként a rendre a község központjában, ennél azonban jóval többre lenne szükség – nyilatkozta lapunknak Péter Lukács polgármester, aki azt is elmondta, hogy az önkormányzat nem kötött szerződést őrző-védő céggel.
Aláírták pénteken, február 16-án a Csíkcsicsó és Csíkcsaracsó közötti híd befejezési munkálatainak kivitelezési szerződését a nyertes Winfor Trade Kft. – Aqua Parc Kft. társulás részéről Moldován József és Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke. Tavasszal a kivitelezés során aszfaltréteget húznak a hídra, szélesítik a medret és kiépítik a támfalakat.
Események
Hasznos elérhetőségek
Állatorvosi rendelő telefonszám
(éjjel nappal hívható)
+4 0712 345 678

Csíkszereda TAXI társaság
(éjjel nappal hívható)
+4 0711 222 333

CFR Csíkcsicsó
+4 0712 345 678